REVOLUTIONERENDE TOUCH-TEKNIK FRA SHARP

Sharp Europe har lanceret den 32” PN-K322BH Ultra HD Touch, en ny generation berøringsfølsom skærm, der er udviklet til kreative medarbejdere, som behøver en skærm med høj opløsning og touch-betjening. Designere, der i dag typisk bruger flere enheder for at køre applikationer og vise billeder, kan skifte til PN-K322BH og få en alt-i-én enhed, som giver dem mulighed for at arbejde mere intuitivt, spare penge og få et større arbejdsareal. 

Ultrahøj opløsning
PN-K322BH er baseret på Sharps banebrydende IGZO teknologi og leverer en 4K Ultra HD (QFHD) opløsning (3.840 × 2.160 pixels) – hvilket svarer til fire gange 1.920 x 1.080p fuld HD. Ultra HD er velegnet til at vise det mest komplicerede og detaljerede grafiske indhold så som CAD, arkitektur eller fotos og filmer i høj opløsning.

Takket være Sharps revolutionerende IGZO teknologi, der anvender de hidtil mindste transistorer, har den berøringsfølsomme skærm også højere følsomhed. Det betyder, at skærmen reagerer med en utrolig høj grad af præcision, der er ideel ved arbejde med fotos og video. IGZO-teknologin giver også et lavere strømforbrug i forhold til andre skærme.

Smart interaktivitet
Med skærmen følger en speciel pen med den ekstra lille spids på 2 mm, for at udnytte PN-K322BH’s højopløste, berøringsfølsomme skærm. Herved kan brugerne trække tynde streger, nemt understrege tekst, tilføje noter, lave tegninger og foretage ændringer på skærmen.

Den berøringsfølsomme skærm kan genkende hele 10 berøringspunkter på én gang, hvilket udvider kraftigt udvider antallet af berøringsfølsomme applikationer, der kan benyttes af CAD-designere, grafiske designere, kreative bureauer og spiludviklere. Den indeholder desuden en smart funktion, hvor skærmen genkender berøring med pennen men ignorerer, når man berører den med hånden. Denne funktion kan slås til og fra efter behov. 

Intuitiv betjening
Ved hjælp af en avanceret holder kan skærmen stilles lodret til at vise billeder og lægges ned i en lav vinkel, hvor designere kan arbejde mere intuitivt og effektivt uden at skulle skifte mellem forskellige enheder. 

Linnea Bergh, EU produkt og marketingchef hos Sharp Electronics (Nordic) AB siger: “CAD-brugere og grafiske designere jonglerer med to eller tre HD skærme og digitizere for at få den opløsning og kontrol, de behøver. Sharp har udviklet PN-K322BH for at kunne kombinere tre eller fire enheder i én, så de hurtigere, mere effektivt og intuitivt kan virkeliggøre deres ideer. Muligheden for at vippe skærmen fra lodret til en lav vinkel, gør den perfekt til applikationer, hvor man skriver og berører skærmen – det er en ny mulighed, som kreative medarbejdere har ventet på.”

Smukt design sparer plads på arbejdsbordet
Skærmen er designet, så den ser elegant ud på ethvert kontor, og alt-i-én enheden betyder, at medarbejderne kan blive fri for at have flere skærmen på arbejdsbordet. Takket være IGZO teknologien og LED baggrundslys i kanten er PN-K322BH den tyndeste skærm i denne klasse – blot 36 mm med indbyggede højttalere, som holder skærmen elegant og strømlinet.

Tilslutninger
Tilslutningerne på PN-K322BH er kompatible med specifikationerne for det nyeste DisplayPort™ interface. Det omfatter Multi-Stream Transport mode til Ultra-HD, der giver mulighed for at vise indhold med 60fps.

For flere oplysninger besøg:
www.sharp.eu
www.youtube.com/user/SharpEurope
www.facebook.com/SharpEurope
www.twitter.com/Sharp_Europe

For mer informasjon: 
Linnea Bergh, Product & Marketing Manager Visual Solutions
Sharp Electronics (Nordic) AB
+46 70 231 59 29
linnea.bergh@sharp.eu  

Om Sharp Visual Solutions
Som udvikler og en af verdens førende producenter af skærmteknologi tilbyder Sharp en bred vifte af skærme og løsninger til enhver type professional anvendelse. Skærmstørrelser op til 90” med høj lysstyrke og enestående billedkvalitet med lavt strømforbrug og 24/7 anvendelse. Nogle af modellerne har desuden avancerede funktioner med video wall capability, interaktivitet og ultra-høj opløsning.  Sharps produkter hjælper dig med at kommunikere, samarbejde og sprede information. This is why Sharp er den perfekte løsning på ethvert professionelt visningsbehov. For yderligere oplysninger besøg www.sharp.eu

Multimedia

Multimedia