Talouteni.fi tarjoaa 500€ stipendin ulkomaanvaihtoon lähteville oppilaille

Report this content

 

Talouteni.fi tarjoaa 500€ stipendin yhdelle pohjoismaiselle opiskelijalle, joka on lähdössä vaihtoon ulkomaille osana opintojaan. Hakemuksia voi lähettää 31. Lokakuuta asti, ja voittaja ilmoitetaan 2. joulukuuta.

 

Oletko korkeakouluopiskelija, joka on lähdössä vaihtoon ulkomaille? Sitten voi olla, että olet juuri sopivas ehdokas Talouteni.fi stipendille, joka tarjotaan yhdelle pohjoismaiselle korkeakouluopiskelijalle, joka lähtee vaihtoon osana opiskelujaan. 

Kansainvälisyys tärkeä työkalu yhä tiivistyvämmässä maailmassa 

Suomi on maailman mittakaavassa pieni valtio, joten meidän on tärkeää katsoa rajojemme ylitse tiedon jakamiseksi ja saamiseksi, ja pohjoiset naapurimaamme ovat samassa asemassa.  Tästä syystä Talouteni.fi sivusto haluaa tukea yhtä pohjoismaista opiskelijaa, joka laajentaa näkökulmiaan lähtemällä ulkomaille.

Ulkomaanvaihto ei ole pelkästään mahtava kokemus nuorelle, vaan arvokas keino saada uusia työkaluja muun muassa ongelmanratkaisuun ja kommunikointiin. Kohtaamalla eri maiden kulttuurin näkökulmia ja toimintatapoja on helpompi arvioida omia tottumuksiaan, ja muuttaa niitä yhä parempaan suuntaan.  

Kuka voi hakea ja kuinka? 

Kuka tahansa pohjoismaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleva oppilas, joka osana opintojaan lähtee vaihtoon, voi hakea stipendiä. Hakija voi olla myös kotoisin pohjoismaiden ulkopuolelta, kunhan he ovat pohjoismaisessa korkeakoulussa kirjoilla. 

Osana hakemusta stipendin hakijoiden tulee kirjoittaa 1000 sanan essee siitä, kuinka heidän opiskelijavaihdosta saamansa kokemus tulee hyödyntämään pohjoismaiden globalisoitumista, ja miksi juuri heidän tulisi saada stipendi. Hakijat arvioidaan heidän kokonaisvaltaisen profiilinsa sekä esseen perusteella. 

Lisää tietoja apurahasta, sekä hakemuksen vaatimuksista löytyy Talouteni.fi sivustolta.

Hanna Jääskö
Viestinnän Vastaava 

Høffdingsvej 34, 2500 Valby 
https://www.talouteni.fi 
hj@talouteni.fi

 

Talouteni.fi tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden vertailla lainoja ja luottokortteja nopeasti ja mutkattomasti, helpottaen edullisimman vaihtoehdon löytymistä. Sivustolta löytyy myös tietoa ja artikkeleita erilaisiin talouden teemoihin liittyen, jotta lukijan olisi helppo löytää keinoja oman talouden hallintaan.

 

Media

Media