Inbjudan till Clavisters kapitalmarknadsdag 2018

Örnsköldsvik, Sverige. 23:e februari, 2018. Clavister (CLAV: NASDAQ), en ledande leverantör av högpresterande nätverkssäkerhet, bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 22:a mars 2018.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att tillhandahålla en uppdatering av Clavisters strategi och nuvarande affärsstatus. Dagen kommer även att innehålla konkreta affärsexempel för att demonstrera hur Clavisters affärsmodell fungerar och hur vägen till tillväxt och lönsamhet ser ut.

Under dagen kommer deltagarna ha möjlighet till fördjupade diskussioner med Clavisters ledning.

Presentationerna kommer att ledas av Clavister VD John Vestberg, CFO Håkan Mattisson och strategichef Przemek Sienkiewicz, tillsammans med styrelsens ordförande Viktor Kovacs samt medlemmar ur bolagets ledningsgrupp. Presentationerna kommer att hållas på engelska.

Deltagare hälsas välkomna från kl 08:00 och eventet startar kl 08:30. En detaljerad agenda samt information om plats kommer att publiceras innan kapitalmarknadsdagen.

För mer information om den här pressreleasen kontaktas:
Håkan Mattisson, CFO for Clavister Group
+46 (0)660-29 92 00

Om Clavister

Clavister är en ledande leverantör av informationssäkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk. Clavister erbjuder små och medelstora företag, telekomoperatörer och leverantörer av "Cloud"-lösningar, marknadsledande säkerhetslösningar mot dagens säkerhetshot. 

Subscribe

Documents & Links