IBM installerar Realfictions mixed reality-skärm DeepFrame vid nytt innovationscenter i Abu Dhabi

Realfiction Holding AB (”Realfiction”) meddelar att bolaget har sålt ett exemplar av mixed reality-skärmen DeepFrame för installation i närtid vid IBMs nya innovationscenter utanför Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. Centret invigs vid en stor öppningsceremoni den 1 maj. Detta är bolagets första bekräftade DeepFrame-order till en slutkund i Mellanöstern.

Försäljningen av DeepFrame-systemet till IBM genomfördes av Realfictions mångåriga samarbetspartner Digital Mood, som även har tagit fram innehållet till installationen. Digital Mood för även diskussioner om ytterligare spännande projekt med potentiella slutkunder i Mellanöstern, och dessa processer kommer att underlättas med installationen åt IBM som referens.

Realfiction har även sålt ett Dreamoc Diamond-system till distributören Mindstec. Mindstec är Realfictions distributör i Mellanöstern-regionen, och systemet kommer att installeras i Mindstecs showroom i Dubai och användas för kundpresentationer samt korttidsuthyrning. Digital Mood och Mindstec kommer som Realfiction-partners att samarbeta kring presentationer och uthyrning av Dreamoc Diamond. 

Jag är exalterad över att kunna presentera den första DeepFrame-installationen hos en slutkund i Mellanöstern, samt att vår distributör i regionen får ett Dreamoc Diamond-system på plats för demonstrationer. ”Seeing is believing” är ett mycket relevant uttryck när det gäller att visa att våra produkter har en självklar roll att spela som en del av regionens många extravaganta och högteknologiska satsningar. Med dessa installationer på plats har våra partners nu optimala förutsättningar för att lyckas med detta i stor skala, säger Realfictions vd Clas Dyrholm.

Realfictions totala ordervärde för de båda affärerna uppgår till cirka 640 000 SEK.

För mer information om Digital Mood respektive Mindstec, följ nedanstående länkar:
https://digital-mood.com 

https://mindstec.com 

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com

www.realfiction.com 

Certified Adviser

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.

Denna information är sådan information som Realfiction Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 april 2018.

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande aktör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame möjliggör en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. För att göra det enkelt att använda Realfictions produkter erbjuds kompletta lösningar som kan köpas, hyras eller leasas i samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994.

Subscribe

Media

Media

Documents & Links