Realfiction effektiviserar sin marknadskommunikation med engelska som huvudspråk

Realfiction Holding AB (”Realfiction”) meddelar att bolaget har valt att effektivisera sin marknadskommunikation genom att publicera pressmeddelanden och delårsrapporter enbart på engelska framöver. Realfictions årsredovisning kommer även fortsättningsvis att publiceras i en fullständig version på svenska samt i en förkortad version på engelska.

Beslutet har tagits mot bakgrund av att bolaget verkar på en global marknad med samarbetspartners, slutkunder och aktieägare som är baserade i ett flertal olika regioner och länder. Realfictions ”STEP-UP-19”-strategi som nyligen meddelades väntas dessutom ytterligare förstärka det internationella intresset för bolaget.

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta: 

Clas Dyrholm, grundare och VD 

Telefon: +45 25 22 32 81 

E-post: clas@realfiction.com  

www.realfiction.com  

Certified Adviser  

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.  Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande innovatör och leverantör av mixed reality-lösningar, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame har börjat användas inom en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. I samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer kan Realfictions produktutbud köpas, hyras eller användas via bolagets heltäckande servicekoncept som kallas Magic-as-a-Service. Realfiction fortsätter slutligen att uppfinna nya teknologier inom mixed reality med målsättningen att ta branschen till en helt ny nivå genom att uppnå visionen om att omvandla science fiction till real fiction. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994. 

Subscribe

Media

Media

Documents & Links