Realfiction erhåller första bekräftade Dreamoc Diamond-ordern i USA till University of Nebraska Medical Center

Realfiction Holding AB (”Realfiction”) meddelar att bolaget har sålt en första Dreamoc Diamond mixed reality-skärm till en slutkund i USA tillsammans med 12 mindre Dreamoc POP3-skärmar. De kommer initialt att användas under the Kaneko Reality exhibition, ett tre månader långt event med världskända artister och tenikbolag, för att därefter installeras permanent vid UNMCs nya iExcel Center.

Försäljningen genomfördes via Realfictions partner Eventworks4d. Eventworks4d närvarade vid Realfictions presentation i Las Vegas under CES-veckan i början av året tillsammans med representanter från University of Nebraska Medical Center.

– Jag är glad över att kunna presentera vår första bekräftade DeepFrame Diamond-order i USA, och att vi nu börjar se effekterna av vårt hårda arbete med att marknadsföra våra senaste versioner av mixed reality-skärmarna DeepFrame och Dreamoc i regionen, säger Realfictions VD Clas Dyrholm.

Mer information om the Kaneko Reality exhibition: https://thekaneko.org/seasons/reality/ 

Mer information om UNMCs nya iExcel Center: https://www.unmc.edu/iexcel/ 

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com

www.realfiction.com 

Certified Adviser

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.

Denna information är sådan information som Realfiction Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 maj 2018.

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande aktör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame möjliggör en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. För att göra det enkelt att använda Realfictions produkter erbjuds kompletta lösningar som kan köpas, hyras eller leasas i samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994.

Subscribe

Media

Media

Documents & Links