Realfiction erhåller order om 49 Dreamoc HD3-skärmar till det globala choklad- och livsmedelsbolaget Mondelez

Realfiction Holding AB (”Realfiction”) har erhållit en order om 49 Dreamoc HD3 mixed reality-skärmar för användning av det globala livsmedelsbolaget Mondelez som bland annat äger svenska Marabou. 30 skärmar kommer att användas i Sydafrika, medan de övriga 19 är beställda för användning vid tester och utvärdering på andra marknader.

Skärmarna säljs till Realfictions samarbetspartner Animmersion som kommer att leverera dem till Mondelez tillsammans med assistans inom utformning av 3D-innehåll och implementering. Av de totalt 49 skärmarna kommer 30 att installeras i butiker i Sydafrika. De återstående enheterna är beställda för att användas vid tester och utvärdering av konceptet i Brasilien, Argentina, Tyskland, Grekland, Mexiko samt i ytterligare ännu icke presenterade länder.

Ordern lades efter att en första omgång med utvärderingar, där 28 Dreamoc HD3-enheter som Animmersion köpte under 2017 användes i Australien, Brasilien och Spanien, blev klar.

– Den här ordern, samt vårt pågående projekt med läkemedelsbolaget Pfizer, är en tydlig indikation på det starka intresset som finns för våra mixed reality-lösningar hos globala varumärken och bolag inom detaljhandeln. Vi är glada över att kunna konvertera det här intresset till lovande beställningar i samarbete med Animmersion, som varit vår partner sedan ett antal år tillbaka, säger Realfictions vd Clas Dyrholm. 

Realfiction håller för närvarande på att etablera ett uthyrningskoncept för hårdvaran, och färdigställer dessutom en kraftfull plattform för innehållsskapande. Tillsammans kommer dessa verktyg att användas för att forma en framgångsrik strategi inför framtiden.

– Under 2018 är vårt mål att möjliggöra mycket snabbare utrullning av mixed reality-koncept till en bråkdel av dagens initiala kostnader för hårdvara och 3D-innehåll. Det skulle kunna låsa upp en enorm, global marknad för oss, säger Clas Dyrholm. 

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com

www.realfiction.com 

Certified Adviser

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.

Denna information är sådan information som Realfiction Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 maj 2018.

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande aktör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame möjliggör en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. För att göra det enkelt att använda Realfictions produkter erbjuds kompletta lösningar som kan köpas, hyras eller leasas i samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994.

Subscribe

Media

Media

Documents & Links