Realfiction Holding AB meddelar första ordern för DeepFrame

Realfiction Holding AB (”Realfiction”) meddelar idag, den 5 oktober 2017, bekräftelse på den första officiella ordern på en DeepFrame mixed reality-display. Ordern kommer bara tre veckor efter den första officiella presentationen av DeepFrame på CopenX, följt av Realfictions årliga partnermöte i Köpenhamn. Ordern är signifikant eftersom den är den första i sitt slag. Det specifika ordervärdet avslöjas inte på grund av konkurrensskäl men är större än SEK 200.000 och mindre än SEK 500.000.

DeepFrame-lösningen kommer att distribueras som en del av en showroom-installation för ett företag som är verksam inom områdena tillverkning, marknadsföring och distribution, vattenbruk och fastighetsutveckling. Installationen kommer att genomföras under andra halvan av november i Sydney, Australien. Realfiction-partner Engagis, en ledande leverantör av digitala skyltar och skärmlösningar i Australien har förmedlat ordern.

“Vi är glada att ha mottagit den första ordern för DeepFrame för en häftig installation i ett av de 14 showrooms som denna klienten har. Jag är övertygad att upplevelsen som DeepFrame skapar kommer att driva mycket uppmärksamhet och övertyga denna klient att utöka användadet för DeepFrame för sina andra showrooms. Med en lista över potentiella projekt som växer dagligen upplever vi glädjande ett stort intresse och en stor efterfrågan för DeepFrame på en global skala”, säger Realfictions VD Clas Dyrholm.

Certified Adviser

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com

www.realfiction.com 

Denna information är sådan information som Realfiction Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 oktober 2017.

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding AB:s rörelsedrivande dotterbolag grundades 2008 och är en marknadsinnovatör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Realfictions första produktfamilj, Dreamoc, har sedan starten sålts i över 10 000 enheter och bolaget har nu lanserat sin nya patentansökta teknologi DeepFrame, en serie stora mixed reality-skärmar. DeepFrame erbjuder en mängd nya applikationer för företag inom branscher som underhållning, tillverkning och detaljhandel samt ett brett utbud av framtida konsumentprodukter. Realfictions målsättning för de kommande verksamhetsåren är att expandera bolagets närvaro på den globala mixed reality-marknaden. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994.

Subscribe

Media

Media

Documents & Links