Realfiction meddelar om en förändring i bolagets ledningsgrupp

Report this content

Realfiction Holding AB (”Realfiction”) meddelar om en förändring i bolagets ledningsgrupp då CFO Thomas Jaeger kommer att lämna Realfiction på grund av personliga skäl. 

Bolaget har inlett processen med att hitta en efterträdare och har säkerställt att samtliga arbetsuppgifter kommer att kunna utföras under övergångsperioden. 

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com 

www.realfiction.com  

Certified Adviser 

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser. 

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande aktör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame möjliggör en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. För att göra det enkelt att använda Realfictions produkter erbjuds kompletta lösningar som kan köpas, hyras eller leasas i samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994.

Media

Media

Documents & Links