Realfiction publicerar nyhetsbrev om bolagets nya abonnemangstjänst samt en uppdatering om utvalda ordrar

Realfiction publicerar idag en ny utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

Denna utgåva uppmärksammar bolagets nya abonnemangstjänst ”Magic-as-a-Service”som gör det lättare för detaljhandeln och varumärkesägare att implementera och dra nytta av Realfictions unika mixed reality-lösningar. Nyhetsbrevet inkluderar även information om bolagets arbete med att utveckla sina MR-tjänster för bilindustrin, samt en uppdatering om utvalda ytterligare DeepFrame- och Dreamoc-ordrar. 

För att läsa nyhetsbrevet, ta del av tidigare utgåvor samt prenumerera, gå in på:

https://www.realfiction.com/investor-se 

Realfictions nyhetsbrev publiceras varannan månad och utgör en del i bolagets marknadskommunikation tillsammans med IR-byrån Honeybadger. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen till kommande utgåvor av nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

För mer information om Realfiction Holding AB, vänligen kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com 

www.realfiction.com  

Certified Adviser 

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser. 

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande aktör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame möjliggör en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. Realfictions produkter erbjuds i samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer, och de kan antingen köpas, hyras eller nyttjas via bolagets heltäckande abonnemangstjänst. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994. 

Subscribe

Documents & Links