Ny administrerende direktør for Daimler Biler AS

www.mercedespress.info Den 1. oktober tiltræder Carsten Abel (43) som ny administrerende direktør for Daimler Biler efter Per V. Rasmussen. Carsten Abel kommer fra en stilling som selvstændig konsulent hos Fino & Co.

”Jeg er meget tilfreds med valget af Carsten Abel som ny administrerende direktør for Daimler Biler. Carsten er en drivkraftig og motiverende person, der har værdifuld erfaring fra bil-branchen, men som samtidig bringer erfaring med sig fra andre brancher. Denne kombination sikrer lige dele indsigt og udsyn, hvilket kan videreføre Daimler Biler i den helt rigtige retning”.

Carsten Abel siger: ”Jeg ser frem til at begynde hos Daimler Biler og være med til at videreudvikle Daimler Biler sammen med en stab af medarbejdere, der er professionelle og fagligt kompetente. Jeg glæder mig til at se, hvad vi sammen kan opnå”.For yderligere spørgsmål kontakt: Mercedes-Benz Danmark AS Lars van het Erve, kommunikationschef Tlf.: 3378 5433 Mobil: 6023 9021 Email: lars.erve@daimler.comDaimler Biler AS er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz og smart. Virksomheden beskæftiger ca. 300 medarbejdere og har hovedkontor i Herlev og afdelinger i Hillerød, Hørsholm, Greve, Ishøj og København S. Daimler Biler AS er ejet af Mercedes-Benz Danmark AS, der står for importen af mærkerne Mercedes-Benz og smart.