Zalaris-sjef nominert til prestisjetung pris

Konsernsjef og gründer Hans-Petter Mellerud i Zalaris er nominert til den prestisjetunge vekstprisen «EY Entrepreneur Of The Year» for 2017.

EY gjennomgår hvert år samtlige norske aksjeselskaper i jakten på Norges beste vekstskaper. På listen over årets kandidater er Zalaris-gründer og konsernsjef Hans Petter Mellerud.

- Det utrolig gøy å bli nevnt i en slik sammenheng. I tillegg er det en hyggelig anerkjennelse av den reisen Zalaris og alle våre ansatte har hatt siden 2000. I dag er vi et selskap på nesten 810 ansatte over hele Europa og India, sier Mellerud.

Det er 16. gang kåringen skjer i Norge, og er tidligere blitt vunnet av eksempelvis Petter Stordalen (2010) og Odd Reitan (2011). I år har Mellerud mulighet til å ta hjem førsteplassen til Oslo.

Tør å satse
De to siste ukene av oktober samles de fremste kandidatene til seks regionale finaler i norske byer. På torsdag avgjøres hvem som blir kandidater for Oslo.

- Vi ønsker å framheve og inspirere personer som utstyrt med en forretningsidé satser kapital og karriere på å skape varige verdier og arbeidsplasser hele samfunnet har nytte av, sier Terje Andersen, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year i Norge.

I år har EY kartlagt til sammen 1 894 aktuelle kandidater i region øst.

- Denne nominasjonen hadde aldri blitt til uten #teamZalaris – laget med dyktige kollegaer som jobber i Zalaris. For å levere tjenester og produkter som kundene våre vil ha, er vi avhengig av å ha de flinkeste og mest sultne medarbeiderne hos oss, sier Mellerud.

Nasjonal finale
28. november går den nasjonale finalen av stabelen, og den som vinner denne skal representere Norge under den internasjonale finalen i Monaco til sommeren.

- Norge trenger innovatører som dette for å skape et levedyktig og lønnsomt arbeidsliv. Vi ønsker å løfte fram disse hverdagsheltene, som ofte legger inn usedvanlig mye arbeid for å skape usedvanlige resultater, sier Andersen i EY.

For å kvalifisere for «EY Entrepreneur Of The Year» må vekstskaperens selskap ha minimum 20 millioner kroner i omsetning, 20 ansatte og 20 prosent vekst siste to år. Den uavhengige juryen som bestemmer hvem som går videre består av Åse Aulie Michelet, Hege Skryseth, Harald Tyrdal, Trond Solberg og Harald Norvik.

Subscribe