Pictet og Brunswick lancerer dansk ejendomsselskab

Report this content

2022-10-03
 

Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate lancerer Lindu Ejendomme. Det nye danske ejendomsselskab er stiftet med en eksisterende portefølje af 10 ejendomme, og har en klar strategi for fremtidige investeringer i last-mile-logistik ejendomme. Målet er mindst at fordoble porteføljens størrelse.

Det nyetablerede Lindu Ejendomme vil aktivt lede efter investeringsmuligheder indenfor last-mile- logistik og lager-/industriejendomme i Storkøbenhavn og på de bedste lokationer i Jylland. Lindu har allerede opbygget en portefølje bestående af 10 ejendomme i Storkøbenhavn med et samlet udlejningsareal på ca. 58.000 kvm. I de kommende år forventes porteføljen at vokse gennem opkøb af flere enkeltejendomme eller mindre porteføljer.

Storkøbenhavn er et interessant marked på grund af den store efterspørgsel efter velpositionerede lager/industri og last-mile-logistik ejendomme nær byen, hvor stærk urbanisering og konvertering af industriområder til boliger er en klar trend. I Jylland opleves en lignende efterspørgsel, og der meldes om rekordlav tomgang. Strategien for yderligere investeringer vil omfatte erhvervelse af ejendomme med udviklingspotentiale, hvor bæredygtig renovering af aktiverne har høj prioritet.

Brunswick Real Estate har været på det danske marked siden 2020 med åbningen af et lokalt kontor og udnævnelsen af Jes Rovsing som landechef. Med lanceringen af Lindu Ejendomme overgår Jes Rovsing til en rolle som ekstern strategisk rådgiver for Brunswick og Lindu. I en mellemliggende periode vil Lindu blive støttet af det bredere Brunswick-team i Stockholm, navnlig Anthony Romano, samt den seneste lokale ansættelse af Kasper Stagis Nielsen, der sluttede sig til Brunswick i maj 2022, efter at have været hos Newsec Property Asset Management og Cushman & Wakefield | RED.

Patrik Andersson, CEO for Brunswick Real Estate, siger: "Vi er glade for at kunne lancere endnu et ejendomsselskab sammen med Pictet.Denne gang på det meget interessante danske marked. Jeg er specielt stolt af Jes Rovsing og teamets enorme indsats i forbindelse med sourcing, screening og gennemførelse af de vellykkede transaktioner, der udgør porteføljen for Lindu, samt etablering af den lokale asset management model i Danmark. Jeg ser frem til at se Lindu udvikle sig yderligere med vores fantastiske team på plads."

Charlie Baigler, Head of Acquisitions i Direct Real Estate afdeling i Pictet, siger: "På trods af usikkerhed i markedet har vi en stærk tro på de underliggende faktorer, der driver udviklingen i den danske last-mile-logistiksektor. Derfor er vi fortsat dedikeret til at udvide porteføljen med vores partnere i Brunswick."

For yderligere information, kontakt venligst:

Patrik Andersson 
CEO, Brunswick Real Estate
t: +46 76 871 00 22
e: patrik.andersson@brunswickrealestate.com

Anthony Romano
Investments, Brunswick Real Estate
t: +46 73 059 27 10
e: anthony.romano@brunswickrealestate.com

Ejendom Overtagelsesdato
Metalbuen 12-20 01/10/2021
Kuldyssen 19-21 01/10/2021
Kuldyssen 15-17 01/10/2021
Kornmarksvej 21-23 31/01/2022
Nyager 11-13 31/01/2022
Brogrenen 3 31/01/2022
Brogrenen 6-8 31/01/2022
Lejrvej 23 31/01/2022
Roholmsvej 8 31/01/2022
 Tonsbakken 10                                                                            01/06/2022

Om Brunswick Real Estate

Brunswick er en af Nordens førende ejendomsinvestorer, der tilbyder investeringsforvaltning på tværs af investeringer og gæld. Brunswick bygger uafhængige, bæredygtige investeringsporteføljer med fokus på målrettede investeringsstrategier i tæt samarbejde med nordiske og internationale investorer samt lokale partnere. Teamet består af omkring 60 personer i Stockholm, Helsinki og København. For mere information, besøg venligst: www.brunswickrealestate.com

Om The Pictet Group

Pictet Group er et partnerskab mellem otte ejerledere med principper for succession og overdragelse af ejerskab, der har været uændrede siden grundlæggelsen i 1805. Pictet tilbyder kun formueforvaltning, kapitalforvaltning, alternative investeringsløsninger og relaterede aktivtjenester. Koncernen beskæftiger sig ikke med investeringsbankvirksomhed og yder heller ikke kommercielle lån. Med 726 EUR mia. i forvaltede eller deponerede aktiver pr. 31. marts 2022 er Pictet i dag en af de førende uafhængige formue- og kapitalforvaltere i Europa for private kunder og institutionelle investorer.

Pictet har hovedkvarter i Genève, Schweiz, hvor det er grundlagt, og beskæftiger i dag over 5.000 mennesker. Det har 30 kontorer over hele verden, i Amsterdam, Barcelona, Basel, Bruxelles, Dubai, Frankfurt, Genève, Hong Kong, Lausanne, London, Luxembourg, Madrid, Milano, Monaco, Montreal, München, Nassau, New York, Osaka, Paris, Rom, Shanghai, Singapore, Stuttgart, Taipei, Tel Aviv, Tokyo, Torino, Verona og Zürich.

Om Pictet Alternative Advisors

Pictet Alternative Advisors (PAA) er et separat forretningsområde inden for Pictet Group, der er ansvarlig for både direkte og indirekte investeringer i hedgefonde, private equity og fast ejendom for både private og institutionelle kunder. PAA beskæftiger tæt på 100 specialister i alternative investeringer og forvalter 36,2 mia. USD med 7,7 mia. USD i hedgefonde, 23,8 mia. USD i private equity og 4,7 mia. USD i fast ejendom (pr. ultimo marts 2022).

Tags:

Subscribe

Quotes

Vi er glade for at kunne lancere endnu et ejendomsselskab sammen med Pictet.Denne gang på det meget interessante danske marked. Jeg er specielt stolt af Jes Rovsing og teamets enorme indsats i forbindelse med sourcing, screening og gennemførelse af de vellykkede transaktioner, der udgør porteføljen for Lindu, samt etablering af den lokale asset management model i Danmark. Jeg ser frem til at se Lindu udvikle sig yderligere med vores fantastiske team på plads
Patrik Andersson, CEO for Brunswick Real Estate