Quotes

Gdy większość projektantów rozwiązań technicznych to mężczyźni, nietrudno o utratę zdolności do szerszego — nie tylko kobiecego — spojrzenia na każdy problem. Jeśli bowiem nie dostrzega się problemów związanych z jakimś produktem, istnieje mała szansa, że zostanie on zmieniony. Dla nas, dla firmy Semcon, zrozumienie każdego użytkownika końcowego ma zasadnicze znaczenie i dlatego właśnie potrafimy tworzyć produkty przynoszące ludziom maksimum korzyści.
Markus Granlund, dyrektor generalny firmy Semcon
Könnyű szem elől téveszteni a teljes képet – például a nők szemszögét – amikor a műszaki fejlesztők többsége férfi. Mert ha nem gondoljuk egy termékről, hogy nehézkes a használata, akkor kicsi rá az esély, hogy változtassunk rajta. Mi a Semconnál kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy megismerjük a végfelhasználóink minden csoportját, hogy olyan termékeket fejleszthessünk, amelyek a lehető legnagyobb hasznukra vannak.
Markus Granlund, a Semcon vezérigazgatója
借助无人驾驶扫雪车,世界各地的机场将可简化工作流程,并且减少旅客航班延误。这是无人驾驶车辆如何通过节省人力来提升盈利能力和创造增值价值的一个极佳范例
Semcon首席执行官Markus Granlund说
Az önvezető hókotrók alkalmazása a repülőtereken világszerte lehetővé tenné, hogy tevékenységüket összehangolva csökkentsék az utasok számára a késések előfordulását. Ez jó példa arra, hogyan növelhetik a termelékenységet az autonóm járművek, és hogyan adhatnak értéket az emberek életéhez.
Markus Granlund, a Semcon vezérigazgatója
Con los quitanieves autónomos, los aeropuertos de todo el mundo podrán ser más eficaces mientras reducen los retrasos de sus pasajeros. Se trata de un ejemplo perfecto en el que queda patente la forma en que los vehículos autónomos pueden mejorar la rentabilidad y servir a la sociedad.
Markus Granlund, Consejero delegado de Semcon